Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 16 Mai 2012 | 9912 vizualizari

COMENTARII (17)

iry-gabriela 1

16.05.2012, 07:50

ciorba cu mazare??? pare sa fie buna

mihaelar63 1

16.05.2012, 08:08

MotanLaOale 1

16.05.2012, 08:13

buna buna

Sim0na 1

16.05.2012, 08:16

Buna rau ciobita asta!!

Lau 1

16.05.2012, 08:22

gustoasa

mena29 1

16.05.2012, 08:38

Si ciorbitza vreau!

mihaelar63 1

16.05.2012, 08:42

Fug la piata dupa ceapa verde si ardei iute
Miercurea e zi de targ la Campia -Turzii gasesti de toate

Panacris 1

16.05.2012, 09:35

Buna idee!

Bunica 1

16.05.2012, 10:19

Excelenta ciorbita! Nu rata ardeiul iute

Rocsi 1

16.05.2012, 11:25

Foarte gustoasa!!!

diaconta 1

16.05.2012, 11:36

ce-mi plac ciorbitele tale

cocolina 1

16.05.2012, 11:44

buna ciorbita

jolygina 1

16.05.2012, 12:13

kukibella 1

16.05.2012, 15:04

madi_marin 1

16.05.2012, 18:46

ce bine arata...

Maria68 1

16.05.2012, 20:18

buna

mirela0911 1

16.05.2012, 21:37

Ce culoare superba are ciorba! Gustoasa rau!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca