Ciorba taraneasca de legume

de adela1981 in Ciorbe, 1 Aug 2012 | 6719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 cartofi mai mici
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 100 gr fasole verde
  • 1 catel usturoi
  • 1 tija telina tot cu frunze
  • 100 gr varza taiata grob
  • 100 gr mazare
  • 2-3 rosi mai mici
  • frunze de patrunjel
  • sare, piper
  • 30-40 ml ulei
  • pentru acrit lamaie / otet/ bors
  • pentru servit smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de legume:

Mentionez ca puteti folosi ce legume doriti sau sa mai adaugati in plus, pe langa acestea. Legumele se spala, si se curata. Se taie dupa preferinta sau se dau pe razatoare. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga radacinoasele, apoi restul legumelor. Se calesc impreuna apoi se sting cu apa. Se potriveste de sare si piper si se lasa  sa fiarba. Dupa ce au fiert legumele, se acreste, apoi se presara patrunjel verde tocat si se serveste cu smantana. Daca sunteti in post renuntati la smantana.    

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei, cu leustean