Ciorba radauteana cu zucchini

de Bya Ralu in Ciorbe, 2 Dec 2014 | 6843 vizualizari

 

Reteta este putin modifica,fata de cum am mai facut,am luat reteta de pe gourmandie.ro,iar zucchini sunt in plus de la mine :))) bonus :)))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 buc telina
  • 1 buc pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mic zucchini
  • 2 catei de usturoi
  • 1 galbenus de ou
  • 200 g smantana
  • patrunjel proaspat
  • vegeta,piper alb
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana cu zucchini:

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare,impreuna cu ceapa lasata intreaga.

Morcovul se taie rondele,ardeiul gras cubulete,se pun la calit in putin ulei de masline,dupa care se adauga in oala de ciorba.

Se pune si pastarnacul si telina lasate intregi.

Cand s-au fiert,pieptul de pui se scoate si se taie fasii,sau cubulete,iar ceapa,telina si pastarnacul se pun intr-un castron si se paseaza cu blenderul,dupa care se adauga inapoi in oala de ciorba.

Se pune si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare si usturoiul pisat.

Se amesteca galbenusul de ou,cu smantana,se adauga zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna la sfarsit in oala de ciorba.

Se adauga patrunjel proaspat tocat marunt

TIPS-URI

1

Usturoiul l-am amestecat cu smantana si galbenusul si l-am pus la sfarsit,dar trebuie pus din timp ca sa se fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

04.12.2014, 23:33

multumesc rocsi

tanyapatap 1

11.12.2014, 19:52

-Licurici- 1

22.08.2019, 08:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]