mi-a facut de mai demult cu ochiul reteta asta, dar n-am incercat-o pana acum. cred ca mi-ai dat o idee pentru masa de duminica asta, atunci cand vor veni parintii mei la pranz.....
prietena mea cea mai buna e moldoveanca chiar duminica mi-a recomandat aceasta ciorba multumesc Sylvia pentru reteta . in mod sigur ca si strachina contribuie la gust , eu sunt de-a dreptul fericita sa mananc din strachina .
Mihaela cea mai buna ciorba radauteana am mancat-o in Moldova, poate au si meleagurile acelea o contributie la gustul ciorbei dar iese minunatat si acasa, mai ales servita traditional; Poti sa pui la masa cand o servesti separat ceva otet, smantana si usturoi sa o mai "dreaga" doritorii de gusturi mai puternice, eu asa fac
Dorul de tara face minuni ! Dar ciorba este foaaarte buna ! cu o singura exceptie : sa nu fii la regim , dar si la regim "cum e Oana",o mananci cu ochii