Ciorba radauteana este asemanatoare celei de burta, doar ca nu e la fel de grasa si e mai dulceaga.
Se spala carnea si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie.
Legumele se spala, se curata si se taie bucati marunt. Eu las legumele in ciorba. Daca doriti sa le scoateti, atunci va trebui sa le taiati bucati mai mari. Se adauga toate legumele peste carnea care fierbe si se potriveste de sare.
Cand carnea este fiarta se scoate pe o farfurie. Se lasa putin sa se raceasca apoi se rupe fasii si se pune inapoi in oala. Adaugam usturoiul pisat si mai lasam sa fiarba putin.
Intr-un caston luam doua polonice de ciorba radauteana si o lasam sa se racesca putin.
Galbenusurile se amesteca cu smantana si o lingura de faina. Adaugam ciorba racorita si amestecam bine.
Tragem oala de pe foc si adaugam galbenusurile cu smantana (oala cu ciorba radauteana nu trebuie sa fie pe foc, ca sa nu se taie smantana).
Mai punem ciorba sa dea cateva clocote, adaugam zeama de lamaie si potrivim de sare.
Stingem focul si adaugam leusteanul verde taiat marunt.
Ciorba radauteana se serveste calda cu ardei iute si zeama de lamaie, dupa gust.