Ciorba falsa de burta

de RODIMUR in Ciorbe, 20 Apr 2018 | 5452 vizualizari

COMENTARII (20)

vasimur 1

20.04.2018, 00:55

Cris2711 1

20.04.2018, 01:53

-Licurici- 1

20.04.2018, 07:12

Foarte Buna!

mihaelar63 1

20.04.2018, 07:35

Imi place mult ciorba falsa de burta Eu nu curat filamentele , acestea dau impresia si asemanarea cu burta .

dantes 1

20.04.2018, 07:50

Buna!

Panacris 1

20.04.2018, 08:23

RODIMUR 1

20.04.2018, 08:56

Mulțumesc, Cris!

RODIMUR 1

20.04.2018, 08:57

Mulțumesc frumos, Licurici!

RODIMUR 1

20.04.2018, 09:01

Mihaela, știu că multă lume nu curăță filamentele de la ciuperci, indiferent ce mâncare fac, dar eu m-am obișnuit așa, pentru că de la filamente se închide la culoare preparatul. În plus, încă de când curățam ghebele, pe vremuri, am observat că între filamente era praf și chiar "mișcători"...

RODIMUR 1

20.04.2018, 09:01

Mulțumesc frumos, Dante!

mihaelar63 1

20.04.2018, 09:16

,, miscatori "" . Daa acum am observat ca ai pus si champignons . Ai dreptate de la unele soiuri se inchide ciorba/ supa la culoare

RODIMUR 1

20.04.2018, 09:38

Scuză-mă, Mihaela, n-aș fi vrut să scriu acest cuvânt, dar voiam să mă fac înțeleasă...Din această cauză, din momentul când am observat cele scrise mai sus, nu mai prepar decât champignons. Ăștia sunt siguri, curați, în general, dar au dezavantajul pe care l-ai remarcat și tu, că înnegresc mâncarea...

mirela0911 1

20.04.2018, 09:47

Nu ma am cu ciorba de burta, poate asta falsa ar ajunge sa-mi placa!

miki_a 1

20.04.2018, 09:51

Ciorbița ta e clar pe gustul meu! O știam numai cu champignons, dar cu un pic de afumătură sigur e mai grozavă și gustoasă! Mulțumesc pentru idee!

Ksenya 1

20.04.2018, 10:04

cu afumatura nici eu nu am mancat. As incerca !

RODIMUR 1

20.04.2018, 10:06

Mirela, eu am aceeași părere ca tine, dar când am văzut că se poate face o astfel de ciorbă falsă, am făcut și mi-a părut bine... E tare bună! Merită să încerci!

RODIMUR 1

20.04.2018, 10:07

Îmi pare bine, Miki, că apreciezi această ciorbiță, ca și folosirea afumăturii! Chiar să știi că îi dă un gust foarte bun ciorbei...!

RODIMUR 1

20.04.2018, 10:08

Ksenya, să știi că merită să încerci! Rezultatul este tare plăcut...!

Rahela Velicu 1

20.04.2018, 12:23

RODIMUR 1

20.04.2018, 12:36

Mulțumesc, Mimi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu broccoli si conopida