Ciorba de varza proaspata cu smantana

de Sidy in Ciorbe, 19 Iul 2011 | 8549 vizualizari

 

O ciorbita fara carne, usoara, pentru zilele astea calduroase....

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras mic
  • 1-2 cepe verzi mici
  • 2 rosii
  • pasta de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei
  • marar verde
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza proaspata cu smantana:

Ceapa verde , morcovul, rosiile si ardeii se spala si se taie cubulete mici apoi se calesc in putin ulei. Varza se taie fideluta sau patratele iar mararul se toaca marunt. Dupa ce s-au calit putin legumele se pune 1-2 linguri pasta de ardei, apa necesara, sare si piper apoi se adauga varza taiata si se lasa toate sa fiarba. Cind toate sunt fierte se adauga mararul tocat si se mai lasa sa dea un clocot. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Usor de facut dar foarte gustos.... Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza proaspata cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba deasa de vara cu dovlecel