Ciorba de varza acra cu carnati

de mimmi in Ciorbe, 19 Ian 2013 | 9356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 varza murata,mica
  • 3 morcovi
  • 1 radacina telina
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa mare
  • 3 pahare de zeama de varza (moare)
  • 2 fire carnati de casa afumat
  • frunze de telina si patrunjel
  • 1 bucata mica,costita afumata
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza acra cu carnati:

Curatam,spalam si taiem cubulete legumele(ceapa o tocam marunt),(fara cartofi). In putin ulei,calim legumele impreuna cu carnatul taiat felii potrivite. Adaugam apa,zeama de varza (aici ramane la alegerea fiecaruia,cat de acra va place ciorba,atata zeama de varza adaugati),piper dupa gust si lasam la fiert. Dupa ce au fiert aproximativ 30 de minute,adaugam cartofii taiati cubulete si varza taiata fideluta si lasam totul sa fiarba,pana sunt gata. La sfarsit se adauga frunze de telina si patrunjel tocate marunt.

Daca mai este nevoie se adauga sare,desi zeama de varza este destul de sarata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Lau 1

19.01.2013, 19:56

buna

Damy81 1

23.01.2014, 18:49

sarumana ptr masa ....este foarte gustoasa ....am facut dupa reteta dvs. si a iesit excelent.....

mimmi 1

26.01.2014, 20:54

Ma bucur mult ca a fost pe placul dvs. !
Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza/ Luscos de post/fara carne