Ciorba de varza

de Lau in Ciorbe, 3 Mar 2011 | 3997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • legustean(eu am avut uscat)
  • marar
  • o lingura bulion
  • 1 foaie de dafin
  • 50 g ulei
  • sare
  • piper
  • condimente
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza:

se taie varza fasii,se freaca cu un pic de sare,se pune in oala. Se rade morcovul, ceapa se taie marunt, se adauga bulionul, uleiul, foaia de dafin. Se pune apa si se amesteca, se da la foc.

Cand este aproape gata se adauga mararul si leusteanul.

Cand este gata se pune patrunjelul taiat marunt, condimentele, piperul si daca este nevoie sare dupa gust. Se acreste cu zeama de lamaie

TIPS-URI

1

se poate cali un pic ceapa pana devine aurie,se adauga morcovul se calesc putin dupa care se adauga bulionul,si se adauga peste varza cand este aproape fiarta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc