Ciorba de vacuta

de ianculubita in Vita, 10 Iun 2013 | 7576 vizualizari

 

Va recomand un meniu pentru azi sau pentru zilele urmatoare.
Am incercat si eu servirea acestei ciorbe cu smantana,care se obisnuieste prin alte locuri ,mai putin prin Moldova si mi-a placut.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de vita(cap de piept)
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1pastarnac
  • 1telina mica
  • 1miez de varza
  • 1praz mic
  • 2-3cartofi
  • 1ou
  • 1ceasca smantana
  • 1cutie rosii in bulion
  • 1l bors
  • verdeata
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea curatata,portionata daca e cazul,spalata,o punem la fiert in apa rece spumuind mereu;

adaugam toate legumele taiate marunt si 1lingurita de zahar iar dupa ce au fiert,adaugam cartofii taiati in cuburi;

la sfarsit adaugam borsul,potrivim de gust,adaugam verdeata si smantana batuta cu galbenus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta