Ciorba de vacuta

de Ina in Ciorbe, 10 Iul 2011 | 6946 vizualizari

 

O ciorba de vacuta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vita
  • un os de vita
  • o ceapa
  • un morcov mare
  • o capatana telina
  • un pastarnac
  • un ardei gras
  • o cutie cu rosii in bulion
  • sare
  • 1 litru de bors 
  • leustean verde
  • smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Am oparit carnea de vita, apoi am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert in cca 3 litri apa cu sare. Am pus in oala si-un os de vita, pentru un gust mai pregnant de vita.

Legumele le-am tocat  la robot si le-am adaugat peste bucatile de vita, sa fiarba impreuna.  Cand carnea si legumele s-au fiert, indepartam osul de vita si adaugam in ciorba de vacuta 1 litru de bors, fierbinte.

Lasam ciorba de vacuta sa mai dea 2-3 clocote , potrivim de sare  si  oprim focul.  

Ciorba de vacuta se serveste cu smantana proaspata si cu mult leustean deasupra. 

TIPS-URI

1

Nu excludeti telina din ciorba de vacuta! Este foarte importanta in crearea gustului divin al acestui preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:51

Lau 1

11.07.2011, 13:43

buna

horia 1

12.07.2011, 01:42

este ciorba mea preferata! arata super ,iar imaginile stau marturie ,ca este o ciorba super gustoasa si sanatoasa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare