Ciorba de salata verde cu praz

de mihaelar63 in Ciorbe, 30 Noi 2011 | 5417 vizualizari

 

Dupa un sfarsit de saptamana in care ne-am rasfatat culinar [ hi-hi , era sa scriu dezmatat culinar , dar tot aia e ] , o astfel de ciorbita ,, te spala ''' pe dinauntru .
As incadra-o tot ,, Din ciclul rapid si gustos '' .

 

INGREDIENTE

  • 1 salata mare indesata
  • 1 praz potrivit
  • 2 morcovi
  • 100 gr slaninuta afumata
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 200 ml smantana
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata verde cu praz:

Curatati si spalati legume.

 Prajiti foarte usorin ulei , prazul si morcovul taiat rondele + slaninuta feliute subtiri.

Turnati 4 l apa . Lasati la fiert 20 min .

Adaugati  salata taiata fasii si smantana in acelasi timp .

Amestecati rapid sa nu se faca smantana cocoloase .

Serviti ciorba acrita cu zeama de lamaie si cateva rondele de praz proaspat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata