Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta

de Anamaria Cook in Supe/Ciorbe, 11 Aug 2012 | 5403 vizualizari

 

Este una din cele mai delicioase ciorbe pe care am preparat-o vreodata. Nu stiam de existenta ei pana acum cateva saptamani dar acum va fi cu siguranta pe meniul familiei mele.

 

INGREDIENTE

  • o salata verde
  • 2 oua
  • 100g bacon
  • 150g smantana
  • 150g iaurt
  • un catel usturoi
  • un cub condiment legume
  • bors dupa gust (eu am pus o lingura bors magic)
  • sare si piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta:

   Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei.

   Spalati salata frunza cu frunza si taiati-o in fasii subtiri.

   Cand bacon-ul a inceput sa se prajeasca adaugati salata si amestecati bine.

   Cand salata sa calit adaugati apa (in functie de cat de multa ciorba doriti sa faceti) si lasati la foc mic pana se firerbe salata.

   Cand ciorba incepe sa fiarba adaugati borsul si cubul de condiment de legume. Potriviti de sare si piper.

   Intre timp preparati omleta dintr-un ou un, albus de ou (pastrand galbenusul pentru ciorba) si un praf de sare si piper.

   La final taiati omleta in fasii subtiri si adaugati-o peste ciorba.

   POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba De Salata Verde Cu Bacon Si Omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta cu loboda