Incerc sa aduc primavara cu ciorba de salata dupa atatea ciorbe de oase de la porc,perisoare sau piftii acum organismul trebuie dezintoxicat cu verdeata.
Toate legumele se spala, se curata si se toaca dupa preferinta. Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert. Cand a clocotit se adauga legumele tocate: ceapa, ardeiul, morcovul, pastarnacul, patrunjelul radacina. Cand toate acestea sunt pe jumatate fierte se adauga cartofii taiati cuburi si dovlecelul taiat cuburi. Acum cand sunt fierte toate se pune salata verde care a fost spalata si taiata fasii.
In acest timp se pune pe foc o tigaie in care se pune un strop de ulei atat cat sa unga tigaia si se pune la prajit kaizerul taiat bucati mici, apoi se adauga la ciorba. Se pun si taieteii din omleta pe care am preparat-o inainte din 4 oua, cel de al 5-lea l-am pus la alt preparat.
Cu putina apa rece se desface borsul magic si smantana cu cate un polonic de ciorba fierbinte. Se pune peste smantana, se amesteca si apoi se pune in oala cu ciorba lasand focul mic si sa clocoteasca usor. Se potriveste de sare si se pune patrunjelul tocat din congelator.
Pofta buna
1
Am spus de legume ca se toaca dupa preferinta deoarece eu mai fac ciorbe cu legumele taiate cam mare nu din comoditate ci doar vreau sa simt legumele atunci cand mananc.