Ciorba de rosii cu pui

de Merisor in Ciorbe, 9 Aug 2012 | 9094 vizualizari

 

Spun ciorba de rosii cu pui si nu invers pentru ca predomina rosiile, puiul e doar asa de aroma.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de curte(mai putin pieptul, pulpele si aripile)
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 ardei verde
  • sare
  • 4 rosii mari de gradina
  • 1 ou
  • patrunjel
  • paste sub forma de scoici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu pui:

Am spalat puiul, l-am taiat bucati si am dat de-oparte pieptul, pulpele si aripile pe care le voi folosi la friptura.

Restul am pus la fiert cu apa. Prima apa obisnuiesc sa o arunc dupa ce da in fiert(pentru a indeparta toxinele). Am strecurat dupa prima fiertura, am spalat din nou si l-am pus la fiert definitiv cu apa si sare. Dupa primele clocote, am pus legumele taiate marunt(fierbe repede pentru ca este crud).

Am lasat cam 30' dupa care am pus rosiile trecute prin robot si la scurt timp pastele.

Cand s-a fiert am stins focul, am pus un ou batut bine cu putina zeama de la ciorba, am adaugat patrunjelul tocat si am acoperit pentru a-si pastra patrunjelul aroma.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de roşii cu tăiţei - de post