Ciorba de rosii cu mazare

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Oct 2015 | 3410 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica alba
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 borcan legume pentru ciorbe (care contine radacinoase in ulei)
  • 1 conserva mazare
  • cca 1l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • 2 rosii mari de gradina foarte coapte
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cateva bobite de mustar
  • 1 foaie mica de dafin
  • frunze de telina dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu mazare:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam sub jet de apa rece.

Tocam ceapa, ardeiul il taiem cubulete si le punem la sotat in 2 linguri de ulei.

Lasam la sotat 2-3 minute la foc mic, adaugam apoi rosiile trecute prin robot, bobitele de mustar, cubuletele de legume din borcan, punem sare si piper dupa gust, adaugam apa si lasam sa fiarba totul la foc potrivit 10 minute.

Adaugam mazarea scursa din conserva, pasta de tomate, foaia de dafin iar la final frunze de telina tocate fin, dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza/ Luscos de post/fara carne