Ciorba de pui acra cu zarzare

de Constelatialeu in Supe/Ciorbe, 10 Iul 2013 | 6434 vizualizari

 

Imi plac ciorbele acrite cu zarzare,mai ales cand am la indemana legume proaspete.....

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de aripi si spate de pui,cca 700 g
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • patrunjel frunze
  • bulion zarzare
  • 2 cuburi delikat gust gaina
  • 2 linguri orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui acra cu zarzare:

Pregatim carnea de pui,o curatam ,taiem si spalam si o punem la fiert cu putina sare.Apoi pregatim legumele,le curatam, taiem  marunt sau dam pe razatoare, dupa caz.Rosiile le taiem cubulete mici.Cand incepe sa fiarba apa in care am pus carnea de pui,luam spuma formata ,lasam sa fiarba cca 10-15 min si apoi adaugam legumele,mai putin rosiile.Punem cubulete delikat si orezul si lasam sa fiarba pana sunt patrunse toate legumele si orezul.Cand este aproape gata adaugam rosiile si bulionul de zarzare,gustam de sare si acreala.La final adaugam patrunjel tocat.

TIPS-URI

1

se poate acri si cu otet sau sare de lamie,dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui acra cu zarzare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)