Varianta mea nu corespunde cu cea reala de preparare a renumitei ciorbe, eu o denumesc asa mai mult pentru ca o acresc cu lamaie si adaug smantana, in rest merg tot pe reteta care o stiu de ciorba
Punem puiul taiat bucatele la fiert. Dupa ce spumam bine puiul, adaugam legumele taiate bucati mari.
Cand au fiert legumele le scoatem intr-un castron, aruncam ceapa si ardeiul gras iar restul le pasam. Le adaugam apoi in ciorba. Este prima data cand am pasat legumele si am fost tare incantata de cum a iesit ciorba asa. Mi s-a parut mult mai cremoasa decat de obicei.
Scoatem si carnea (verificam sa fie bine fiarta) o dezosam, o taiem cuburi si o punem inapoi in ciorba.
Optional, puteti adauga si orez ca sa iasa ciorba mai bogata. Eu prefer fara..
Batem ouale cu smantana si un varf de sare. Ca sa nu se taie in momentul in care le adaugam in ciorba, punem peste ele cateva polonice cu ciorba fierbinte, amestecam bine si apoi le adaugam in oala cu ciorba