Ciorba de pui

de danadanutza23 in Ciorbe, 18 Aug 2016 | 5203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui
  • 2 cepe
  • 500 gr amestec de legume (conopida mazare fasole morcovi )
  • 1 ardei rosu
  • 4 galbenusuri
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Spalam bine pieptul de pui si il taiem bucati mici. Cceapa o curatam si o calim bine cand e calita punem pieptul de pui condimentam si punem apa cand da in clocot punem legumele.

Separat amestecam galbenusurile cu smantana cand pieptul de pui si legumele sunt fierte luam oala de pe foc si cu polonicul luam zeama si punem peste amestecul de galbenus cu ou si amestecam in timp ce punem zeama pana aducem la temperatura ciorbei de pe foc. Cand au aceeasi temperatura se pune amestecul in oala si amestecam mai condimentam daca e cazul.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec