Ciorba de pui

de Lorra in Ciorbe, 1 Mar 2013 | 4803 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

01.03.2013, 16:49

Minunată,uşoară, sănătoasă.
Dar am un amendament să o scoţi de la mâncăruri de post, că mă duci în eroare

T I M E A 1

01.03.2013, 16:50

Padre daca nu alege ea categoria se pune automat pe Mancaruri de post Oricum modereaza fetele

AnyCostescu 1

01.03.2013, 16:51

vai de mne...arata super cu atata carnita in ea...vin la masa

Bya Ralu 1

01.03.2013, 16:58

pap si eu

Lorra 1

01.03.2013, 16:59

Imi cer scuze asa este , am omis sa bifez categoria, fara intentie padre
Timea
Any te invit la masa

portiadelumina 1

01.03.2013, 17:00

Ştiu Laura, că ni se poate întâmpla tuturor

Lorra 1

01.03.2013, 17:00

Bya, esti invitata mea

Lorra 1

01.03.2013, 17:01

Padre multumesc pentru intelegere dar se adevereste zicala "graba strica treaba " !

Merisor 1

01.03.2013, 17:23

Buna ciorbica ta de pui!

Bucataras Medi 1

01.03.2013, 17:31

foarte buna!

Doinavar 1

01.03.2013, 18:10

Foarte buna, imi place la nebunie.

Lorra 1

01.03.2013, 18:53

Merisor, Medioto si Doinavar si

diaconta 1

01.03.2013, 19:46

Mmmmm ce bun

MotanLaOale 1

01.03.2013, 20:14

Rocsi 1

01.03.2013, 20:17

Vreau o portie ca tare bine arata!

adry88 1

01.03.2013, 20:31

Lorra 1

01.03.2013, 22:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)