Ciorba de pui

de slowfoodcuisine in Ciorbe, 26 Feb 2011 | 4130 vizualizari

COMENTARII (14)

DIANA B 1

26.02.2011, 13:48

bun , bun , bun , dar scoatem zeama de lamaie

Lau 1

26.02.2011, 13:54

bun

Cris2711 1

26.02.2011, 13:56

IMI PLACE

Anamaria7 1

26.02.2011, 14:16

una dintre cele mai gustoase ciorbe!

elena1988 1

26.02.2011, 14:23

LUK 1

26.02.2011, 14:41

si mie imi place..eu o fac de obicei cu smantana

aziz 1

26.02.2011, 14:54

Rocsi 1

26.02.2011, 15:15

RuxyRux 1

26.02.2011, 16:26

Foarte buna!

slowfoodcuisine 1

26.02.2011, 21:12

Luk, stiu ca-i foarte buna si cu smantana. Insa eu nu gust smantana sub nici o forma. Am stoluri multe in ceea ce priveste mancarea.

slowfoodcuisine 1

26.02.2011, 21:13

Onesta, de ce nu zeama de lamaie? E o modalitate de a acri putin ciorba. Mie imi place tare.

slowfoodcuisine 1

26.02.2011, 21:13

multumesc tuturor

cismaru_nicoleta 1

26.02.2011, 21:22

Foarte buna as papa acum o farfu fierbinte...

mamaieelena 1

01.03.2011, 14:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste