Ciorba de pui

de Lau in Ciorbe, 25 Feb 2011 | 5728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • zarzavat(eu am avut zarzavat gata facut)
  • o ceapa
  • 1 lingura bulion
  • marar
  • patrunjel
  • leustean
  • piper
  • foi de dafin
  • condimente
  • fidea
  • bors pentru acrit
  • 3 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

curatam carnea, o spalam, punem la fiert, spumam de cate ori este nevoie. Dupa ce nu mai face spuma,  adaugam zarzavat/ceapa, bulionul, cartofii curatati si taiati, foile de dafin. Lasam sa fiarba si cand este aproape gata adaugam fideaua si mararul, leusteanul, mai lasam sa fiarba 5-10min dupa care adaugam borsul si condimentele, piperul. Mai lasam 5 min, dupa care stingem focul, acoperim oala, lasam asa circa 5 min dupa care putem servi

TIPS-URI

1

se poate pune o lingura de smantana in farfurie,

2

sau putem sa  punem direct in oala

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

26.02.2011, 13:15

luk,miuta,mihaela sunteti niste dragute

kamy 1

26.02.2011, 19:26

plac ciorbele

Lau 1

26.02.2011, 22:00

kamy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu costita afumata ,urechiuse si tarhon