Ciorba de porc cu ou

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 12 Ian 2015 | 6347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de gulas de porc
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 telina mica
  • 1 ardei Kapia rosu
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • 4 rosii
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu ou:

Carnea taiata cubulete se pune intr-o oala cu 3 l apa rece. Cand apa a dat in clocot si apare spuma , se indeparteaza cu ajutorul unei spumiere .

Dupa 15 minute se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa,cartofii, morcov, telina,ardei,patrunjel) si se lasa la fiert.

Rosiile se introduc separat intr-un bol cu apa fierbinte, se scot imediat ,  se indeparteaza pielita si se introduc in ciorba .

Cand ciorba este gata adaugam ouale batute  in spumiera si lasam sa curga in ciorba. Se mai lasa cateva secunde pe foc .

Se adauga patrunjelul taiat  marunt si sare dupa gust. Este o ciorba  foarte gustoasa si  se  poate servi cu ardei iute , otet sau zeama de lamaie.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu ou" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui