Carnea se pune la fiert la foc mic, bucati intregi(eu am avut portionata pentru snitel). Dupa ce da cateva clocote va lasa spuma. Eu prefer sa o strecor. In zeama strecurata adaugam varza taiata mai mare. Lasam sa fiarba cu carnea la foc mic, adaugam si sare si vegeta.
Intre timp pregatim legumele. Ceapa o tocam marunt. Morcovii,telina si ardeiul le taiem cubulete mici. Intr-o craticioara punem uleiul si legumele de mai sus. Amestecam de cateva ori apoi adaugam boiaua. Mai amestecam putin si adaugam bulionul si un pahar(150ml)apa. Lasam sa fiarba sub capac 5-6min. Apoi le adaugam in ciorba. Lasam sa fiarba 40-45min. Cartofii ii taiem cubulete mici ca la piure si ii adaugam in ciorba. Ii lasam sa fiarba 15-20min (testam cu furculita daca s-au fiert) si adaugam fasolea verde. Scoatem carna si o taiem bucatele(cubulete).Lasam 5 minute sa fiarba si adaugam otetul. Dupa ce a fiert si cu otetul 1-2min oprim focul