Ciorba de porc

de rena in Ciorbe, 18 Dec 2013 | 5142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr costita proaspata de porc
  • zarzavat(rosii,morcov,telina,ardei,patrunjel,ceapa)
  • leustean
  • bors magic
  • sare, piper
  • o mana de fidea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Spalam costita si o punem la fiert in apa rece cu sare.

Spumam de cate ori este nevoie.

Dupa 20 de min.adaugam si zarzavaturile tocate marunt.

Lasam sa fiarba, apoi adaugam si fideau inacrim dupa gust si la sfarsit leusteanul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc si legume proaspete, o explozie de arome si savoare autentica