Ciorba de peste proaspat

de mihaelaM in Ciorbe, 29 Iul 2011 | 12738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste proaspat
  • 1 ceapa
  • 1morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1cartof
  • telina
  • dovlecel
  • 1ceasca orez
  • suc de rosii
  • bors
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste proaspat:

Curatam cartoful,morcovul ,ceapa, telina si ardeiul,le spalam bine,le taiem si le punem la fiert.

Orezul il spalam bine si il punem si pe el peste legume.Sa nu uitam de dovlecel,eu de obicei dovlecelul il pun cand restul legumelor sunt pe jumatate fierte.Daca il pun o data cu restul legumelor, fiindca fierbe foarte repede.

Intre timp curatam pestele,il spalam bine si il taiem bucati(pestele meu a fost de 5 kg ,asa ca nu l-am pus pe tot,o sa vedeti in alta postare ce am mai facut cu el )

Cand orezul si legumele au fost  fierte punem sucul de rosii ,borsul si bucatile de peste.Lasam sa fiarba cateva minute, pana ce bucatile de peste se ridica deasupra.

Cand pestele s-a ridicat stingem focul si punem leusteanul taiat marunt.pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste proaspat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui