Ciorba de perisoare si carne de porc

de Micutza Luana in Ciorbe, 4 Mai 2013 | 4587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o telina
  • un ardei
  • 50 ml ulei
  • 200 gr carne de porc tocata si o bucata intreaga
  • 1 lingura gris
  • patrunjel verde si leustean
  • 2 oua
  • zeama de varza
  • jumatate cana orez
  • bulion
  • sare, piper, delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare si carne de porc:

Morcovul se taie rondele, ceapa marunt,la fel si  telina si ardeiul si se pun la fiert.Se adauga si  bucata de carne intreaga. Cand sunt apropate fierte ne pregatim sa facem perisoarele. Carnea se amesteca cu sare, piper si gris. Se pun la fiert in continure cu legumele si orezul. Cand sunt gata se bat ouale si se toarna peste ciorba. 

Deasupra se arunca o ploie de patrunjel si leustean tocat marunt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

DulciuriSiNuNumai 1

06.05.2013, 03:19

la combinatia asta nu m-as fi gandit.

roxana_simona 1

06.05.2013, 17:02

buna ciorba

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 15:35

foarte gustoasa ciorba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]