Ciorba de perisoare si carne de porc

de Micutza Luana in Ciorbe, 4 Mai 2013 | 4057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • o telina
  • un ardei
  • 50 ml ulei
  • 200 gr carne de porc tocata si o bucata intreaga
  • 1 lingura gris
  • patrunjel verde si leustean
  • 2 oua
  • zeama de varza
  • jumatate cana orez
  • bulion
  • sare, piper, delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare si carne de porc:

Morcovul se taie rondele, ceapa marunt,la fel si  telina si ardeiul si se pun la fiert.Se adauga si  bucata de carne intreaga. Cand sunt apropate fierte ne pregatim sa facem perisoarele. Carnea se amesteca cu sare, piper si gris. Se pun la fiert in continure cu legumele si orezul. Cand sunt gata se bat ouale si se toarna peste ciorba. 

Deasupra se arunca o ploie de patrunjel si leustean tocat marunt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel