1.Puneti ceapa,morcovul si ardeiul gras in ola interioara.Turnati apa.
2.Apasati butonul MENU si selectati STEW,apoi apasati COOKING TIME si selectati 45 minute.Apasati butonul START si lasati la gatit pentru 15 minute.
3.Amestecati carnea,ceapa,oul,orezul si cartoful cu putina sare si piper pana obtineti un amestec omogen.
4.Formati perisoare mici,rotunjidu-le cu mana umedasi tapetati-le cu faina.(eu prefer sa nu le dau prin faina)
5.Adaugati perisoarele in oala interioara.Dupa 10 minute adaugati cartoful tocat..Dupa inca 10 minute adaugati borsul sau otetul si pasta de tomate.
6.Cu 5 minute inainte de finalizarea programului adaugati telina (verde) tocata si asezonati.Cand programul este finalizat multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM.
7.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent