Ciorba de perisoare din soia

de Valclaudia in Mancaruri de post, 5 Dec 2015 | 11499 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 ardei diferit colorati
  • 100 gr. granule de soia
  • 1 lingurita vegeta de legume
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri legume deshidratate
  • 1 borcan zarzavat pentru ciurbe (telina, morcov, patrunjel, pastarnac)
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 2-3 linguri sos de soia
  • sare de Himalaya dupa gust
  • 6 linguri cu varf de faina alba
  • mix din boabe de piper
  • cca 2-3l apa plata
  • 1 foaie de dafin
  • 2-3 linguri de faina pentru modelarea perisoarelor
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • telina verde
  • leustean in otet dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din soia:

Punem granulele de soia la fiert in apa cu 1 lingurita de vegeta de legume.

Lasam sa se umfle pe foc, apoi la racit.

Ceapa si ardeii se curata, se spala si se taie bucatele.

Punem legumele la sotat in 2 linguri de ulei pentru 2-3 minute.

Adaugam legumele conservate din borcan, apa plata, foaia de dafin, mixul din boabe de piper si apa scursa de pe granulele fierte.

Granulele de soia fierte si racite le punem intr-un castron incapator, adaugam doua linguri de ulei, sare de Himalaya dupa gust, legume deshidratate, piper macinat si 6 linguri de faina, amestecam sa obtinem o compozitie omogena.

Desprindem cu mana din compozitia obtinuta (bucati de marimea unei mingi de ping-pong), le trecem prin faina, apoil le lasam la plonjat in ciorba de pe foc.

Fierbem perisoarele pana se ridica la suprafata, adaugam apoi sosul de soia, rosiile pasate,leustean in otet dupa gust.

La final presaram vedeata proaspata (telina, marar, patrunjel), lasam cateva minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele si serivim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu naut si tarhon