Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel

de Bya Ralu in Ciorbe, 7 Oct 2014 | 6177 vizualizari

 

Cred ca am vreo 4 luni de cand trebuie sa pun reteta asta :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 praz
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • telina
  • pastarnac
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • vegeta,piper alb,leustean
  • patrunjel proaspat

Pentru perisoare:

  • carne de vita
  • 1 lingura de orez
  • sare/piper
  • putin patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel:

Ceapa se toaca marunt,telina se da pe razatoarea mare,pastarnacul il taiem rondele,la fel si morcovul si ceapa verde.
Se pun la calit pentru cateva minute cu ulei de masline dupa care se pun in oala de ciorba unde am pus apa in prelabil.
Orezul se caleste putin in ulei de masline,se pune peste carnea tocata,impreuna cu condimentele si putin patrunjel tocat marunt.
Se formeaza perisoarele,si se adauga in oala de ciorba.
Dovlecelul se taie feliute subtiri,prazul il taiem rondele,se adauga mai spre sfarsit cand carnea si legumele sunt aproape fierte.
Se adauga condimentele dupa gust si rosiile cuburi.
Cand este gata adaugam patrunjelul proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

Inainte de ciorbita de bea un pahar de palinca

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu praz si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu brânză și ouă - Rețeta gustoasă la cuptor

de RODIMUR 8

ieri la 19:57

Dovlecei gratinați la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 08.08 la 10:13

Aripioare de pui cu unt și parmezan - Delicioase și aromate

pe 08.08 la 08:47

Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși

pe 08.08 la 08:34

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti