Ciorba de perisoare

de retete bune in Ciorbe, 1 Apr 2015 | 4072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de porc
  • 3 linguri de pesmet
  • un ou
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardeau(obtional)|
  • 300 ml smantana
  • delikat de gaina
  • piper,sare,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

In cratita in care faceti ciorba calim ceapa taiata marunt adaugam si morcovul jumate taiat cubulete marunt iar jumate dat prin razatoare ,ardeiul taiat si el marunt si le calim pe toate impreuna ,adaugam condimentele si adaugam cam 4 l apa (depinde de fiecare cat de multa supa vrea sa faca)Pana fierbe supa  ne ocupam de perisoare:punem intr-un bol carnea tocata adaugam oul,putin piper,delikat de gaina dupa gust,cat sa fie sarata compozitia si 3 lg pesmet,amestecam bine compozitia si incepem sa modelam perisoarele pe care le punem pe o farfurie.Cand supa incepe sa fiarba adaugam  perisoarele si lasam sa fiarba 20 minute.Separat intr-un bol batem cu telul smantana cu putina apa rece iar la final cand perisoarele si legumele au fiert punem smantana si patrunjelul tocat marunt,lasam sa mai dea un clocot si oprim focul. SA AVETI POFTA !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de broccoli cu ciuperci