Ciorba de perisoare

de fr3ya20 in Ciorbe, 9 Mai 2014 | 6906 vizualizari

 

Este foarte buna si hranitoare.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata
  • 3 linguri orez
  • sare,piper,cimbru
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • leustean verde
  • 1,5 l apa
  • 1 lingura bors magic Knorr
  • 150 gr pasta de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem apa la fiert,cand a dat in fiert adaugam legumele tocate si pasta de rosii,lasam sa fiarba.

Intre timp pregatim perisoarele: adaugam peste carnea tocata 1 ou,condimentele si 3 linguri de orez(care a fost spalat inainte) si amestecam bine.Luam cate un cocolos de carne si facem bilute potrivite.

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele pe rand si lasam sa fiarba,cand se ridica la suprafata perisoarele mai lasam 5 minute la foc mic si adaugam lingura de bors,mai lasam 5 minute si dam la o parte.

Adaugam leusteanul verde tocat marunt si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de perisoare