Ciorba din costita de porc

de ralu_ca in Ciorbe, 2 Feb 2014 | 7267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 buc costita de porc afumata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1pastarnac
  • 1 telina
  • 3-4 cartofi mari
  • 3-4 rosii
  • bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • leustean
  • cimbru
  • 1 legatura marar approx 1 l bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din costita de porc:

Bucatile de costita se spala  si se pun la fiert intr-o ala cu 3-4 l apa.Cand a dat in fiert se spumeaza bine, se adauga ceapa taiata marunt, apoi morcovul, pastarnacul si telina taiate cubulete mici. Se fierbe la foc potrivit cam 20-30 min dupa care adaugam rosiile taiate cubulete. Cand carnea este patrunsa adaugam cartofii taiati cubulete, mararul si patrunjelul tocate marunt,cimbru si o parte din leusteansi bulion, dupa care puneti borsul. Se mai da in cateva clocote si se potriveste gustul cu sare. Oprim flacara si adaugam in oala restul de leustean .  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din costita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei