Ciorba din costita de porc

de ralu_ca in Ciorbe, 2 Feb 2014 | 7600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 buc costita de porc afumata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1pastarnac
  • 1 telina
  • 3-4 cartofi mari
  • 3-4 rosii
  • bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • leustean
  • cimbru
  • 1 legatura marar approx 1 l bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din costita de porc:

Bucatile de costita se spala  si se pun la fiert intr-o ala cu 3-4 l apa.Cand a dat in fiert se spumeaza bine, se adauga ceapa taiata marunt, apoi morcovul, pastarnacul si telina taiate cubulete mici. Se fierbe la foc potrivit cam 20-30 min dupa care adaugam rosiile taiate cubulete. Cand carnea este patrunsa adaugam cartofii taiati cubulete, mararul si patrunjelul tocate marunt,cimbru si o parte din leusteansi bulion, dupa care puneti borsul. Se mai da in cateva clocote si se potriveste gustul cu sare. Oprim flacara si adaugam in oala restul de leustean .  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din costita de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, dreasa cu smantana si acrita cu moare