Ciorba de perisoare

de mihaelam90 in Ciorbe, 23 Dec 2013 | 4839 vizualizari

 

E prima data cand fac si regret ca nu am mai facut pana acum. Nu stiu de ce evitam sa gatesc aceasta ciorba. In schim la mancat prima eram.
Sper sa va placa reteta mea.Eu sunt de-a dreptul incantata! :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 3 linguri de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 ou
  • bors
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Perisoarele:

Amestecam carnea tocata cu orezul umflat,un ou pentru a lega compozitia, patrunjel si sare si piper dupa gust.

Tocam ceapa,ardeiul si morcovul il dam pe razatoare si le punem la calit. Adaugam si putina apa din cand in cand pentru a le inabusi, iar dupa ce acestea se calesc se adauga aproximativ 2.5 litri de apa si se sareaza dupa gust.

Cand apa da cateva clocote si legumele sunt fierte, adaugam perisoarele si lasam la fiert. Cand sunt aproape fierte adaugam bulionul si borsul dupa gust iar spre sfarsit o ploaie de patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu un ardei iute sau cu smantana dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]