Ciorba de perisoare

de La Ancuta in Ciorbe, 9 Feb 2011 | 4514 vizualizari

COMENTARII (28)

LUK 1

09.02.2011, 23:17

foarte buna ..mai ales cu zeama de varza

La Ancuta 1

09.02.2011, 23:25

Florina multumesc

ela 1

09.02.2011, 23:36

si eu fierb separat perisoarele...

La Ancuta 1

09.02.2011, 23:39

Eu le fierbeam la final. Sincer nu m-a deranjat niciodata, dar am vrut sa incerc si asa. Mi s-a parut ca am gatat mai repede

kamy 1

10.02.2011, 00:43

sti ca-mi plac ciorbele da morcovii s-au fiert? si eu pun la sfarsit da numai ardeiul,gogosarul

La Ancuta 1

10.02.2011, 00:55

Kamy pai nu i-am pus la sfarsit. Perisoarele au dat numai cateva clocote, pana am luat spuma. Apoi am adaugat legumele.

cismaru_nicoleta 1

10.02.2011, 01:08

Bunaaa

kamy 1

10.02.2011, 01:19

aha...am inteles

Ligia Bxl 1

10.02.2011, 01:38

asa le fac si eu intai perisoarele si apoi restul

MIUTA 1

10.02.2011, 01:39

DIANA B 1

10.02.2011, 09:10

Delicata si fina ciorbita , Ancuto

elena1988 1

10.02.2011, 09:43

divainbucatarie 1

10.02.2011, 09:58

mimmi 1

10.02.2011, 10:47

Eu fierb perisoarele direct in supa si e foarte buna !

La Ancuta 1

10.02.2011, 10:54

Nicoleta, Miuta multumesc

La Ancuta 1

10.02.2011, 10:55

Ligia imi place mai mult varianta asta

La Ancuta 1

10.02.2011, 10:55

Diana multumesc

Rocsi 1

10.02.2011, 10:55

eu imi pun bors

La Ancuta 1

10.02.2011, 10:57

Elena, Diva multumesc

La Ancuta 1

10.02.2011, 10:58

mimi si eu le-am fiert tot in supa, doar ca am pus perisoarele la inceput, am luat spuma si apoi am adaugat legumele

DIANA B 1

10.02.2011, 11:33

vezi ce pupacioasa-s ??? ca multumire ptr ciorbita delicata

La Ancuta 1

10.02.2011, 11:51

Diana

Bucataras Medi 1

10.02.2011, 21:08

Eu o sa fac tot varianta mea ca doar nu o face Gaby mancare mai buna ca a mea ........................

gaby_duceag 1

10.02.2011, 21:22

medi, rautacioasa mica ce esti)

gaby_duceag 1

10.02.2011, 21:23

Ancutzo, fetelor, deci) motivul pt care eu procedez asa , este ca, la fiert, carnea face spuma si prefer s-o curat apoi sa pun legumele
Anca, arata fff bine ciorbita ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare