ciorba de omleta

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 7 Apr 2010 | 13315 vizualizari

 

nici nu va puteti inchipui ce buna e! prima data cand am mancat nu mi sa zic ce ciorba e,probabil nu as fi gustat,dar dupa ce am gustat..............am cerut reteta,e grozava

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 capatana de usturoi
  • 1/2 ardei rosu gras
  • patrunjel verde
  • 250 g smanatana
  • putina vegeta(delicat)
  • sare
  • 2 cani de bors de casa
  • putin sare de lamaie-daca vreit si mai acrisoara ciorba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorba de omleta:

Se prepara omleta din 10 albusuri si 8 galbenusuri (2 raman pnetru final la dres cu smantana) se ameteca bine cu putin sare apoi se pune ardeiul rosu taiat cubulete si patrunjel verde tocata si se coc 2 omlete in tigaie cu capac ,dupa care se intorc pe capac si se coc si pe partea cealalata si apoi ce a de a 2 omleta la fel,iar dupa ce s-a racit se taie cubulete si se pune in apa care fierbe deja cu morcovi,patrunjelsi telina taiate bucatele si cu putina vegeta.

Se lasa sa fiarba 15 -20 minute toate impreuna apoi se pun 4-5 linguri de orez spalat si se mai lasa sa fiarba bine apoi se pune borsul si sarea de lamaie(daca va place mai acra ciorba) ,dupa care se lasa sa mai dea 2 clocote cu borsul si se stinge focul

Se lasa putin si apoi se drege cu smantana ametecata bine cu cele 2 galbenusuri

 

Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume