Ciorba de miel reteta

de roxanabucataras in Oaie, 14 Apr 2012 | 3914 vizualizari

 

 Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina mica
  • 2 linguri de orez
  • sare
  • bors
  • rosii in bulion
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Carnea de miel (coasta, pulpa) se portioneaza, curata si spala bine. Pun carnea la fiert in apa rece cu putina sare. Spumez bine si pun legumele taiate dupa ce nu mai face deloc spuma. Dupa ce au fiert legumele spal orezul bine si il adaug in ciorba. Cand este aproape fiert orezul adaug bors dupa gust. Las sa fiarba 10 min dupa care adaug rosiile in bulion si daca vreau sa iasa un pic mai rosiatica ciorba, adaug si o lingura de paste de tomate. Las pe foc pana este bine fiarta carnea, potrivesc de sare iar la final pun leustean taiat marunt.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (9)

roxanabucataras 1

15.04.2012, 09:30

ms mult
Hristos A Inviat!

Maria68 1

15.04.2012, 17:22

imi place

roxanabucataras 1

15.04.2012, 21:21

ms frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel cu dovlecei