Ciorba de miel la ceaun

de Rahela Velicu in Ciorbe, 9 Apr 2018 | 3915 vizualizari

 

" Bunatati de Paste"
 

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de miel + maruntaie ( ficat, burta, mate, rinichi, plamani)
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 800 g suc de rosii
  • 4 oua
  • 2 legaturi de leustean
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel la ceaun:

Punem carnea de miel la fiert, impreuna cu maruntaiele si o dam intr-un clocot.

Ceapa si morcovii le tocam cubulete si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam si carnea de miel prefiarta impreuna cu maruntaiele si lasam la fiert 40-50 de minute. 

Adaugam si telina taiata cubulete si jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt. Adaugam si sucul de rosii si lasam in continuare la fiert. Mai adaugam apa, daca este nevoie. 

La final, adaugam ouale batute bine cu un praf de sare si cu sarea de lamaie si adaugam si restul de leustean.

TIPS-URI

1

Ciorba mea este facuta la ceaun, dar iese la fel de gustoasa si pe aragaz :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de pui