Ciorba de macris

de aalliinnaa07 in Supe/Ciorbe, 17 Apr 2013 | 9935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g macris
  • 1.5 L apa
  • 1/2 ceapa
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • 1 ou
  • ulei
  • smantana
  • sare
  • vegeta
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de macris:

Ceapa o taiem marunt si o punem intr-o tigaie in care am pus ulei si o lasam pana se inmoaie, apoi adaugam 2 linguri de faina si mai lasam 1 minut sa se caleasca in ulei, apoi punem laptele si lasam pe foc pana cand se ingroasa.

Intre timp, spalam macrisul, daca este prea mare il taiem jumate si rupem cozile de la el. Macrisul il punem la fiert, il fierbem 25-30 de minute, iar spre sfarsit adaugam sosul de lapte, sare si vegeta dupa gust.Daca este prea acra ciorba mai adaugam lapte.Dupa ce am oprit focul adaugam 1 ou batut si cateva linguri de smantana.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de macris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba de macris, una dintre cele mai sanatoase ciorbe