Ciorba de loboda rosie

de dariadeea in Ciorbe, 7 Iun 2013 | 3618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 legaturi loboda rosie
  • o legatura ceapa verde
  • un morcov
  • un ardei gras
  • un pastarnac
  • 1/2 telina
  • 3 oua fierte
  • 1 leg leustean
  • 2-3 cartofi
  • suc de la o lamaie pt acrit
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Mai intai se scot coditele de la loboda, se spala loboda bine in mai multe ape si se lasa la scurs. Legumele se spala bine, se toaca si se pun la fiert in aproximativ 3 litri de apa cu un pic de sare. In acest timp loboda se taie fideluta si se inmoaie un pic in ulei incins. Cand legumele sunt fierte se adauga loboda, leusteanul se mai lasa 10 minute, apoi se acreste si se opreste focul. Intre timp fierbem ouale tari si dupa ce se curata se taie in jumatati.

Se serveste ciorba cu cate o jumatate de ou in farfurie si presarata cu leustean .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda, reteta simpla si autentica de la bunica