Ciorba de loboda cu cartofi si iaurt grecesc

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 3 Iul 2020 | 2482 vizualizari

 

   Ca in fiecare an gradina mea este plina de loboda frumoasa  fara invitatie dar este binevenita . Loboda de gradina odata semanata ,daca o lasi sa faca seminte se va autoinsamnta .Loboda verde de gradina este una din verdeturile mele preferate.  De o culoare minunata, are o textura catifelata, matasoasa si un gust fabulos acrisor. In plus imi mai place pentru ca nu-si schimba mult culoarea la preparare.

 

INGREDIENTE

  • 4 maini frunze loboda de gradina
  • 6 linguri ulei floarea soarelui
  • 3 cartofi noi
  • 2 fire cepe verzi
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 cana iaurt grecesc gras 10%
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu cartofi si iaurt grecesc:

  1. Cartofii noi se curata si se taie cubulete.
  2. Ceapa , usturoiul si ardeiul se maruntesc .
  3. Sotati usor in ulei ceapa , usturoiul si ardeiul .
  4. Adugati si cartofii si lasati sa se patrunda prin sotare .
  5. Vor avea un gust mai bun si se vor pregati mai repede .
  6. Turnati 1 l apa fierbinte si fierbeti sub capac.Sarati[ tot pentru grabirea prepararii ]
  7. Dupa 15 minute completati cu apa fierbinte dupa cata zeama doriti sa aveti .
  8. Adugati frunzele de loboda spalate si taiate ca si taiteii lati .Piparati .
  9. Pentru a pastara vitaminele din loboda , gustul si aspectul, imi place doar sa oparesc loboda .
  10. Dupa ce opriti fierberea adugati iaurtul grecesc si omogenizati .
  11. Gustati si sarati sau piparati daca mai este nevoie .
  12. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pentru a pastara vitaminele din loboda , gustul si aspectul, imi place doar sa oparesc loboda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu cartofi si iaurt grecesc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida