Ciorba de loboda

de roxanabucataras in Ciorbe, 3 Noi 2011 | 6861 vizualizari

 

Se face foooarte repede, este light si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • loboda
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • telina - o bucatica mica
  • 1/2 pastarnac
  • 2 linguri de orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 oua
  • bors
  • un strop ulei de masline
  • sare    
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Eu am avut loboda la congelator. 

Pun apa la fiert, cand a clocotit adaug loboda si pana fierbe tai legumele. Dupa ce a fiert (tre' sa se inmoaie bine frunza de loboda), scot loboda cu o paletica si o pun la scurs si racit. Adaug un strop de ulei de masline si legumele, in zeama in care a fiert loboda. Dupa ce s-a racit o toc marunt si o adaug peste legume. Las 5 minute, adaug orezul, iar cand acesta e aproape fiert, pasta de tomate si bors si sare dupa gust. Las 10 minute, adaug 2 oua pe care le-am batut bine intr-un bol cu un praf mic de sare.

Se serveste rece, e mult mai buna asa.

Se poate manca si in post daca nu-i adaugam ouale batute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

03.11.2011, 19:40

MIUTA 1

04.11.2011, 00:32

Foarte buna

roxanabucataras 1

04.11.2011, 20:38

daca as avea, as face dupa fiecare ciobita cu carne, una de loboda

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de loboda, reteta simpla si autentica de la bunica