Mie imi plac mult ciorbele acestea simple si dulci cu gust de legume si atat. Voi puteti adauga bulion sau bors sau ce credeti voi ca o face mai pe gustul vostru.
Curatam si spalam legumle, fiecare dupa caz, la curatat ma refer.
Tocam marunt ceapa si cele doua tipuri de ardei si le punem pe fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital si picuram un pic de ulei peste ele.
Adaugam gulia si apio taiate cubulete mici, morcovii taiati rondele, cartofii cubulete potrivite si mazarea congelata.
Presaram sare si piper si amestecam.
Turnam 2 l de apa, asezam capacul peste vasul de ceramica, conectam slow cooker-ul Crock-Pot la o sursa de curent apoi setam modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de gatire pe 5 ore.
La final adaugam firele de chives taiate marunt impreuna cu frunzele de telina tocate marunt.
Aparatul intra in functia de mentinere cald dupa ce se opreste programul de gatire.