Ciorbă de legume cu carne de vită

de diaconta in Ciorbe, 10 Noi 2013 | 27706 vizualizari

 

Mie îmi plac foarte mult ciorbele de legume,îmi place şi carnea de vita şi am avut noroc să găsesc carne care să se fiarbă foarte repede.Chiar dacă îmi plac ciorbele drese cu smântână,de data aceasta am servit smântâna separat.

 

INGREDIENTE

  • Carne de vita cu os cam 300 g
  • Morcovi
  • Patrunjel radacina
  • Pastârnac
  • Telina radacina
  • Ceapa
  • Mazare verde
  • Ardei rosu
  • Fasole verde
  • Gulie
  • cartof
  • 100 ml suc de rosii
  • Un cub Bors Magic
  • Frunze telina,patrunjel verde
  • Ulei Sare,piper
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de legume cu carne de vită:

Carnea de vita am taiat-o bucati mici si am pus-o sa fiarba în apa cu sare si putin ulei.

Uleiul va împiedica sa se formeze prea multa spuma în timpul fierberii.

Totusi am curatat apa de spuma formata.

Legumele le-am taiat cubulete si le-am prajit cu putin ulei.

Când carnea a fost fiarta de jumatate,am  transferat-o în vasul cu legume si am strecurat supa peste ele.

Am mai pus putina sare dar e bine sa gustati.

Spre final am adaugat sucul de rosii si cubul de bors si putin piper.

Am oprit focul si am pus patrunjel verde taiat deasupra.

Am servit cu smântâna si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de legume cu carne de vită" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (41)

diaconta 1

06.06.2014, 09:38

Asa este Cris,mai ales ca mereu gasim carne de vita buna

Aletta 1

25.04.2015, 20:19

ce ciorba buna

diaconta 1

25.04.2015, 21:33

Aletta,multumesc
Chiar e o ciorba foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]