Ciorba de legume

de ralu_ca in Ciorbe, 3 Mar 2013 | 5017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 4 cepe
  • 4-5 cartofi
  • fasole pastai
  • zarzavat
  • bulion
  • bulion de zarzare
  • sare, delikat
  • orez
  • leustean
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Legumele se curata, se spala si se taie sau se toaca. Intr-o oala la foc mediu punem putin ulei peste care adaugam ceapa si morcovul, amestecam  1-2 minute. Adaugam apa apoi cartofii, ceapa si morcovul si zarzavatul ( am folosit o sticla de 1 l pe care l-am facut asta-toamna ). Lasam sa fiarba iar cand sunt aproape fierte adaugam orezul si fasolea fideluta ( pe care am avut-o la congelator). Cand totul este fiert adaugam delikat si acrim ciorba cu bulionul de zarzare. Eu am mai adaugat si putin bulion sa fie mai colorata. Dupa ce am stins focul presaram leusteanul pe care l-am tocat in prealabil.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

cu praz merge foarte bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]