Ciorba de legume

de mimmi in Ciorbe, 29 Feb 2012 | 4483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare,
  • 3 morcovi,
  • 2 ardei,
  • 1 conopida mica,
  • radacina de telina si patrunjel,
  • costita afumata,
  • 1 lingura ulei,
  • sare,piper,
  • boia,
  • patrunjel proaspat,
  • 1 plic bors magic
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Spalam legumele. Taiem ceapa marunt,ardeiul,morcovii,telina si patrunjelul le taiem cubulete sau feliute. Calim legumele intr-o lingura de ulei. Dupa ce s-au inmuiat putin,adaugam costita taiata felii si apa cat sa le acopere. Condimentam cu sare,piper si boia si lasam sa fiarba. Cand este aproape fiarta carnea,adaugam buchetele de conopida si borsul dupa gust. Mai lasam sa dea cateva clocote,pana este fiarta conopida si stingem focul. Adaugam patrunjelul verde tocat marunt si servim cu smantana si ardei iute. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:22

Foarte buna!

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 00:18

foarte buna ciorba

mihaelar63 1

27.11.2013, 02:54

Vitamine , vitamine , dar si proteina nu lipseste
Parafrazare de la Sofia Vicoveanca
,, Ast-ai ciorba ardeleneasca , Hai !!!
Cine o manca , sa traiasca , Hai !!!
Stanga , unu , dreapta doi , c-asa-i costita pe la noi , mai ! La , la , la "

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu dovlecel