Ciorba de lascute

de mirela0911 in Ciorbe, 9 Ian 2011 | 7975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • piept presat afumat sau kaiser
  • paste fainoase patratele
  • sare, boia
  • 1 galbenus de ou
  • smantana
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de lascute:

Se curata morcovii si ceapa si se taie cubulete. Pieptul presat la fel se taie in cubulete si se pun toate la calit in 3-4 lg ulei timp de 5 minute. Se sting cu apa fierbinte si se lasa la fiert. Intre timp se fierb pastele fainoase in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert morcovul se adauga pastele fainoase, se lasa sa mai dea 1-2 clocote si se ia de pe foc. Dupa ce s-a mai potolit ciorba, se adauga galbenusul batut cu 4 lg smantana si un pic de boia si se acreste cu otet dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de lascute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

DIANA B 1

11.01.2011, 15:17

Wow , am venit repede , repede sa vad reteta ( fara ochelari ) si-am citit ,,ciorba de lacuste , vai mama mea , tare-i rau sa fii si batran si cu vederea scurta
Acum am inteles si ce-s lascutele ...place

mihaita27ro 1

09.03.2012, 13:43

unde e tarhonul ?

Lau 1

09.03.2012, 13:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din pulpa de porc, acrita cu moare de varza