Ciorba de gaina cu taietei de casa

de Bucataras Medi in Ciorbe, 14 Apr 2010 | 10346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - o gaina (cca. 2,5 kg)
  • - 2 morcovi
  • -1 pastarnac
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • - 4 - 5 rosii
  • - 1 l bors
  • - o legatura de leustean
  • - 250 g taitei de casa (2 oua, sare, faina)
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina cu taietei de casa:

 Se portioneaza gaina, se spala si se pune la fiert cu putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si se arunca prima apa. Se spala carnea si se pune in oala cu apa calduta si un strop de sare. Se lasa sa fiarba pana cand carnea se fragezeste. Se adauga legumele taiate marunt si se lasa la foc mic sa fiarba.

In timp ce fierbe ciorba, se pregatesc taiteii si se adauga si ei in ciorba. Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul. Se mai lasa la fiert circa 15 min.

Se ia ciorba de pe foc si se asezoneaza cu leustean verde.

Se poate servi ( cui ii place ) cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:16

oana, multumesc de vizita si aprecieri...................

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:16

sylvia, te astept cu mare drag la o portie...................

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 16:18

buna ciorba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarzavat si piept de curcan.