Ciorba de fasole verde cu lapte

de cristinutanicolita in Ciorbe, 13 Sep 2015 | 9784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 2 roșii mari
  • Pisatura
  • 1 l lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu lapte:

Se pune apa la fiert. 

Fasolea se spală, se taie. 

Ceapa se curata, spală și se taie. 

Morcovul se curata, spală și se da pe răzătoare. 

Rosiile spălate se dau prin blender.

Când a fiert apa, pune fasolea, legumele, sarea, pisatura si roșiile. 

Când fasolea este fiarta se adaugă laptele și se mai lasă să dea un clocot. Se adaugă și verdeață tocata mărunt. 

TIPS-URI

1

Se servește cu smântână, iaurt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gorog csorba - reteta de la gradinita