Ciorba de fasole pastai cu dovlecei

de Bya Ralu in Ciorbe, 23 Iul 2013 | 8674 vizualizari

 

Merisor mi-a dat idee de ciorbita asta,fasole verde nu am gasit:) foarte buna:D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai subtiri
  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 linguri bulion
  • vegeta/boia dulce/piper alb/leustean uscat
  • 1/2 leg patrunjel
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura otet de la tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai cu dovlecei:

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul taiat rondele si ardeiul kapia taiat cubulete, punem putina boia dulce si piper alb. Cand s-au inmuiat legumele putin se adauga in oala cu apa pentru ciorba.

Fasolea pastai se curata la capete si se rupe in doua, se clateste bine si se adauga la fiert.

Cand sunt aproape fierte se adauga si dovlecelul curat de coaja si de seminte si taiat cubulete.

Se adauga si vegeta si leusteanul uscat si daca mai este nevoie piper alb.

Se adauga si bulionul si se mai lasa 10 minute la fiert.

La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt si otetul de la tarhon.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai cu bacon afumat